"ONZE IDENTITEIT"

gallery/projm-1
- Onze expertises -
gallery/projectontwikkeling
gallery/huisvestingenvastgoed
gallery/rode stip
gallery/rode stip
gallery/rode stip
gallery/touwtrekken
gallery/informatie
gallery/kofffffie
gallery/rode stip
gallery/rode stip
gallery/rode stip
gallery/rode stip

Marcel Bras

Ik ben in 1988 begonnen in de ICT, als program-meur. Na als Group IT-manager te hebben gewerkt voor Internationale organisaties ben ik binnen Transmark Group, distributeur in afsluiters, verantwoordelijk geworden voor de vestigingen in Frankrijk en vervolgens Nederland.

Daarna doorgegroeid naar de functie COO. Na overname door MRC Global werd ik VP Europe met verantwoording voor de activiteiten binnen Europa, waaronder de opzet van een regionaal distributie-centrum en een centrale supply chain group, als ook het afsluiten van Internationale contracten met onder andere Shell en Exxon.

Mijn laatste functie binnen de groep was die van Executive Director International Operations m.b.t. alle operations buiten Amerika.  Na jaren voor een Amerikaanse organisatie te hebben gewerkt zet ik mij nu in voor het delen van mijn kennis en ervaring op gebied van management, strategie, supply chain en Informatie Technologie.

 

Sandra de Graaf

Ton Kouwets

In mijn werk wil ik graag een bijdrage leveren aan het optimaliseren van de arbeidsparticipatie van mensen met een beperking, door bedrijven op projectmatige wijze te adviseren hoe deze doelgroep effectief en doelgericht in hun onderneming in te zetten.

In mijn dienstverlening zal ik te allen tijde, naast een maatschappelijk gedreven aanpak, een zakelijke aanpak hanteren met heldere afspraken en verwachtingen. 

Dit omdat ik geloof dat dit enerzijds een respectvolle benadering van mensen met een beperking is, maar vooral ook omdat ik erin geloof dat alleen dan wij een duurzame verbetering van de participatie van mensen met een beperking kunnen leveren. Idealisme alleen is niet genoeg.

Ik ben mijn carrière begonnen in 1979 in de ICT branche, waarna ik mij heb gespecialiseerd in Projectmanagement. Als zelfstandig interim manager én projectmanager presteer ik optimaal in situaties waarbij organisatorische én bedrijfstechnische aspecten elkaar raken.

Mijn rol als pragmatische ‘spin in het web’ zorgt er voor dat de verschillende bedrijfsonderdelen, zoals Communicatie, Financiën, IT, Facility en HR snel en effectief functioneren én samenwerken naar het beloofde projectresultaat

gallery/ton-kouwets-circel
gallery/marcel-circeltje-2
gallery/sandra-circel
- Onze expertises -
- Dat onze expertises werken? Hebben o.a deze klanten al ervaren! -
gallery/rode stip
gallery/credit
gallery/bnp-paribas-logo
gallery/mrc
gallery/booking
gallery/levis
gallery/images
gallery/snow
gallery/mogroep530
gallery/kncv-woologo
gallery/rocvantwente
gallery/antwerpen
gallery/haagse hoge school
gallery/logo-tweede-kamer
gallery/ministerie_van_binnenlandse_zaken_en_koninkrijksrelaties_logo
gallery/lijntjesquote
gallery/ro_ron_logo_1_rgb_pos_nl-e1404461261168
gallery/linkedinn
gallery/mail
gallery/twitter
gallery/linkedinn
gallery/mail
gallery/twitter
gallery/mail
gallery/twitter
gallery/linkedinn